Ankara&S217;daki terör saldırısına Baromuzdan lanetleme ve basın açıklaması
Tarih: 14.03.2016 | Okunma Sayısı: 1641

KİLİS BAROSU BAŞKANI AV.H.MUAMMER FAZLIAĞAOĞLU’NUN

ANKARA’DAKİ TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Başkent Ankara’da 13 Mart 2016 Pazar günü meydana gelen terör saldırısında    yaşamını yitiren masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet  ,  yaralılarımıza acil şifa diliyor, bu alçakça saldırıyı şiddetle kınayarak  terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

Sivil vatandaşları  hedef alan böylesi alçakça saldırıların  amacı toplumu kaos ve dehşete düşürmek olduğu açıktır.

Terörün dili ,dini ,ırkı ve milliyetinin olmadığı ; tek amacının hunharca saldırılar planlayarak şer odaklarının maşası oldukları ortaya çıkmış ve  artık vatandaşlarımızca da bilinmektedir.

Üzüntümüzün sınırı yoktur.Ancak unutulmamalıdır ki sabrımızın da sonu yoktur.

Tekrarının bir daha yaşanmamasını dilediğimiz bu  alçak saldırıda hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun. Kilis Barosu  14 Mart 2016