BARO BAŞKANIMIZ, SAVCI M.SELİM KİRAZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI
Tarih: 1.04.2015 | Okunma Sayısı: 2682

İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim KİRAZ’a yapılan terörist saldırıyı şahsım ve Kilis Barosu adına kınıyorum. Ne yazık ki terörün mezhep, din ayrımı bulunmamaktadır.  Bu saldırıyı demokrasiye, insanlığa ve bağımsız yargıya yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. İnsanlığı, özgürlüğümüzü ve bağımsız yargıyı tehdit eden her türlü terör olaylarını kınıyor ve lanetliyorum. Siyasi fırsatçılık yaparak avukatları suçlayan açıklamalardan hepimiz kaçınmalıyız. Adliyelerin güvenlik zaafı olarak avukatlar gösterilmemelidir. Art niyetli olanlar piyasadan rahatlıkla avukat cüppesi  hakim veya savcı cüppesi  temin edilebilmektedir.  Güvenliğin arttırılması için ilgililerle birlikte hareket etmeye  hazırız. Sanıldığı gibi bu  olayın camiamızın saygıdeğer  avukatlarıyla  bir ilgisi yoktur.

Merhum savcımıza Allah’tan rahmet diliyor, yakınları ve yargı camiamıza sabırlar temenni ediyorum.