BARO BAŞKANINDAN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Tarih: 5.04.2016 | Okunma Sayısı: 1943

KİLİS BARO BAŞKANI AV.H.MUAMMER FAZLIAĞAOĞLUNUN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Savunma hakkının temel uygulayıcısı , çağdaş hukuk sistemimizin ayrılmaz unsurlarından olan Avukatlarımız  ve Barolar ;  üstlendikleri görev itibariyle ,    vatandaşların bilgilendirip, yönlendirerek haklarının korunması ve  savunma hakkını adil bir şekilde kullanmalarını sağlayarak ,  yargı bağımsızlığı güvencesinin vicdanını oluşturmak üzere  ulvi bir görevi yerine getirmektedir.

Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmetini  gözeten meslektaşlarımın ,  toplumda  hak ettiği  saygınlığa kavuşması   ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi en büyük  arzumuzdur.

Bu vesile ile görevi başında saldırıya uğrayan meslektaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyor.İçerisinde bulunduğumuz zor süreçte tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Terörün her türlüsünü bir defa daha kınıyor , savunma makamını temsil eden saygıdeğer Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü canı gönülden  kutluyorum.                                                                                                    Av.H.Muammer FAZLIAĞAOĞLU

20.09.2024