BAROMUZ 2. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI ÇAĞRISI
Tarih: 1.09.2015 | Okunma Sayısı: 2019
              KİLİS BAROSU 2. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Baromuz  2. Olağan  Genel  Kurulu ,  aşağıdaki   gündem   konuları   görüşülüp

Sonuçlandırmak   üzere   02  Ekim  2015  Cuma   günü   saat  10.00’da   Adalet  Sarayı

Toplantı Salonunda yapılacaktır.

02 Ekim 2015 Cuma günü gerekli çoğunluk sağlanamazsa, aynı maddenin 2. fıkrası gereğince toplantı 09 Ekim 2015 Cuma günü aynı yerde ve aynı saatte yapılacaktır.

1136 Sayılı Avukatlık Kanununun 82 ve 84.Maddeleri gereğince Baromuz üyesi Avukatlara yapılan ÇAĞRI ve Genel Kurul'da görüşülecek GÜNDEM aşağıdadır:

Sayın Meslektaşım,

Kilis Barosu Genel Kurulu’nun; aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek, gerekli kararları almak ve gündemde yazılı seçimleri yapmak üzere 1136 S. Avukatlık Yasası’nın 82. ve 84. maddeleri gereğince toplantıya çağrılması Yönetim Kurulumuzun 21/08/2015 tarih ve 79 sayılı kararı ile  kararlaştırılmıştır.

Genel Kurul, 1136 sayılı Avukatlık Yasası’nın 82.-84. maddeleri gereğince  02 Ekim 2015 Cuma günü saat 10:00 ile 17.00’de Kilis Adalet Sarayı Toplantı Salonunda yapılarak gündem görüşmeleri  ve seçimler aynı gün aynı yerde yapılacaktır.

Bu duyurumuz, 4667 sayılı Yasa ile değişik 1136 Sayılı Avukatlık yasasının 84. Maddesi uyarınca sayın meslektaşlarımıza TEBLİGAT hükmündedir.

Genel Kurul toplantısına katılmanızı ve toplantı ile seçimler için Baro kimliğinizin yanınızda bulundurulmasını önemle rica ederim.

Saygılarımla.

Eki : Genel  Kurul  Gündemi

Av. H.Muammer FAZLIAĞAOĞLU

Kilis Barosu Başkanı

GENEL KURUL GÜNDEMİ

1- Açılış ve yoklama,

2- Bir başkan, bir başkan vekili ve iki üyeden oluşacak Genel Kurul Başkanlık Divanı

seçimi,

3- Saygı duruşu,ve İstiklal Marşının okunması,

4- Baro Başkanının açılış konuşması,

5- Yönetim Kurulu çalışma ve hesap raporu ile Denetleme Kurulu raporunun

okunması , ibrası hususunda ayrı ayrı oylama yapılması,

6- 2016 ve 2017 yılı giriş keseneği ve    Baro aidat miktarlarının (Kamu avukatları  ve

stajyerler için ayrı ayrı)   belirlenmesi ve ödeme tarihlerinin tespiti,

7- Baro Başkanı,Yönetim,Disiplin,Denetleme ile TBB Delege adaylarının belirlenmesi

için dilekçe verilmesi,

8- Gelecek dönem bütçe tasarısının okunması,görüşülmesi ve karara bağlanması,

9- Baro Başkan aday adayları ve diğer kurul aday adaylarına talep edilmesi

halinde konuşma yapmaları için söz verilmesi,
10- Dilek ve Temenniler.

SEÇİMLER :

1136 s. Avukatlık Yasası Ek 3. madde gereğince, gizli oy, açık tasnif esasına göre yapılacak oylama sonucu;

1. Baro Başkanı seçimi,
  2. Baro Yönetim Kurulu için 4 asil ve 4 yedek üye seçimi,
  3. Baro Disiplin Kurulu için 3 asil, 3 yedek üye seçimi,
  4. Baro Denetleme Kurulu için 3 asil, 3 yedek üye seçimi,
  5. Türkiye Barolar Birliği Delegeliği  için 2 asil, 2 yedek üye seçimi.