EL-BAB OPERASYONUNDA YARALANAN ASKERLERİMİZE BARO BAŞKANINDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Tarih: 23.12.2016 | Okunma Sayısı: 1829

KİLİS BAROSU OLARAK EL-BAB OPERASYONUNDA YARALANAN ASKERLERİMİZİ ZİYARET ETTİK


İlk roketin atıldığı 18 Ocak 2016 tarihinden   bugüne kadar gerek Türk vatandaşlarımıza gerekse Suriyelilere tüm özverileriyle  hizmet sunan Kilis Devlet Hastanesine ; El-Bab’ta yaralanan askerlerimize  Kilis Barosu Yönetim Kurulu olarak geçmiş olsun ziyaretine gittik.

Yüce Atatürk’ün Kilis’e geldiğinde söylediği ünlü vecizesinde olduğu gibi  bizlerde bir defa daha İman ettik ki  Ülkemizin fedakar ve serhat şehri Kilis halkı  ve Kilis’te görev yapan tüm kamu görevlilerinin son derece yardımsever vefakar ve vatansever olduklarına  canlı şahit olduk.

   20 Aralık 2016 tarihinde El-Bab operasyonunda yaralanarak Kilis Devlet Hastanesine getirilen askerlerimize , Kilis Barosu olarak Baro Başkanı Av.H.Muammer FAZLIAĞAOĞLU , Yönetim Kurulu üyeleri Av.Z.Kevser ARSLAN,Av.Aziz AKGÜL, Av.Hakan BİLECEN , Dis.Krl.Bşk.Av.M.Şevki AKBAYRAM ve Dnt.Krl. Üy.Av.Zahide Mülhim KAYA’nın da katıldığı grubumuzla geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Başta sayın Valimiz İsmail ÇATAKLI olmak üzere Kilis halkına ve yaralı askerlerimize gerçek anlamda sağlık hizmeti veren Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri   Dr.Serdar SARIFAKI’ya Hastane Başhekimi Op.Dr.Erşan ÖZTİN , Başhekim Yardımcısı Mehmet Summak  ve her kademedeki  hastane görevlileri ile , yaralı askerlerimizi ilk günden bu yana yalnız bırakmayan her türlü ihtiyaç ve desteklerini  esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşlarına , Kilis halkı ve Kilis Barosu adına şükranlarımızı sunuyoruz.

  Kilis Baro Başkanı Av.H.Muammer FAZLIAĞAOĞLU

20.09.2024
AV. MEHMET TAŞCI
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.