KİLİS BAROSU SOSYAL TESİSİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

İl Emniyet Müdürü

İl Jandarma Komutanı

Kilis Barosuna Bağlı  Avukatlar

Oda Başkanlarının katılımları ile gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Kilis Baro Başkanı Av. H. Muammer FAZLIAĞAOĞLU, tesisin açılışına desteklerinden dolayı       Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Kilis Valisi Recep SOYTÜRK,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU,   Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Serdar DURMUŞ tesisin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmaların ardından koyun kesildi, açılış kurdelesi kesildi ve tesisin temeli atıldı.

Program sonunda  Halk Oyunları Yarışmasında Türkiye 2’incisi olan Mehmet Uluğcan Ortaokulu folklor ekibinin yöresel oyunları ile son buldu.

Katılımlarından Dolayı Kilis Baro Başkanı Av.H.Muammer FAZLIAĞAOĞLU teşekkürlerini sundu.